Anda Ingin Kurus 

Anda Ingin Kurus Tetapi `Tidak Rela’ Untuk Berlapar

Tidak perlu berlapar lagi

Jika anda mempunyai masalah berat badan dan berhasrat untuk menurunkannya namun anda `tidak rela’ untuk berlapar ? Usah risau lagi kerana kami telah menemui penyelesaiannya.

Dengan program SD11 ini, anda sememangnya digalakkan untuk makan 3 kali sehari  i.e sarapan, makan tengah hari dan malam untuk kurus.

Bagaimana boleh berlaku demikian?

Slim Diet II atau SD 2 membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal dengan mengamalkan konsep diet yang sihat TANPA BERLAPAR dan sekaligus menghilangkan lemak badan berlebihan pada tubuh anda.

Program yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik (Protein Sparing Modified Fast – PSMF) ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University (Dr.George Cahill and Dr. George Blackburn).

Hasil dari kajian ini, syarikat New Image International yang juga pengeluar produk Colostrum Alpha Lipid Lifeline telah menghasilkan produk Slim Diet 11 yang mampu menggegarkan pasaran di Malaysia. Jangan terkejut jika dikatakan di New Zealand, rekod tertinggi penurunan berat badan adalah 64 kg dalam tempoh sebulan.

Ciri ciri KEISTIMEWAAN dari program pelangsingan SDII?

*Anda TETAP LANGSING walaupun and makan sehingga kenyang i.e. sarapan, makan tengahari dan makan malam.

*Penurunan berat badan ideal pada kadar 250gm—500gm setiap hari.

*Berkemampuan dibeli oleh sesiapa sahaja kerana harganya amat berpatutan.

*Penambahan tenaga pd setiap 500g lemak yg dibakar dan menjadikan tenaga kpd 3000 kalori.

*Pembuangan lemak pada tubuh badan secara KEKAL Dibuktikan melalui rekod dunia dengan penurunan berat badan sebanyak 64kg dalam masa 1 bulan. ( lihat video)

* SD11 mempunyai kandungan Protein yang tinggi dengan multi-vitamin, mineral dan elemen-elemen kesihatan yang lain serta seimbang.

*SD11, membantu memulihkan masalah kesihatan yang lain seperti diabetes, darah tinggi & juga mengurangkan paras kolestrol pada tubuh badan.

*SD11, membantu membaiki sel-sel tubuh ke arah sel yg lebih sihat & kuat utk sistem tubuh badan manusia. Memberi tenaga dan membantu pemulihan tenaga agar kita sentiasa segar dan berdaya menjalankan kegiatan harian.

SD11 boleh didapati dengan harga :

RM144 (bukan ahli)

RM108 (ahli)

* Keahlian hanya RM50 seumur hidup.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s